top of page

Top proizvodi za ugodno ljeto


Ljeto je u punom zamahu i danas pričamo o nekim proizvodima koji ga mogu učiniti opuštenijim i bezbrižnijim. Ako se, kao ja, tek spremate pobjeći u morske krajeve, onda će vam ova moja lista posebno dobro doći, no vjerujem da bi mogla biti zanimljiva čak i ako ljeto provodite na kontinentu. Post je nastao u suradnji s Offertissimom i sve ove proizvode, kao i ostatak raznolikog ljetnog asortimana, pronašla sam u njihovim trgovinama.


1. Kreme sa zaštitnim faktorom



Već i ptice na grani znaju da se bez SPF-a ne izlazi iz kuće tijekom cijele godine, a posebice ljeti kada je izlaganje, hoćeš - nećeš, ipak puno veće. Ukoliko ste na ljetovanju i dane provodite na plaži, sigurnije je držati se hlada, a ako ipak želite uloviti malo boje - nemojte zaboraviti mazati visoki faktor čak i ispod proizvoda koji potiču brže tamnjenje.

U Offertissimi je dostupan široki asortiman Olival proizvoda za zaštitu od sunca, pa vjerujem da možete odabrati nešto za sebe.


2. Šeširi, šilterice i ostala pokrivala za glavu



Osim što nas, također, štite od sunca i vrućine, skroz su stylish i podignu svaki ljetni outfit. Šeširi s malim ili velikim obodom, kape sa šiltom ili ipak nešto kao na slici - samo šilt. Ovo zadnje je moj odabir za ovo ljeto i baš mi se jako sviđa. Možete ga pronaći u nekoliko boja, pa odaberite koja će vam najbolje odgovarati.


kada se dobro zaštitimo od sunca, moramo se pobrinuti i za zabavu...

3. Knjige - za velike i za male



U nadi da ću ipak uloviti koji slobodan trenutak na plaži za čitanje, ja sam odabrala knjigu za sebe. Iako je više izgledno da ću čitati slikovnice, no nije mi ni to mrsko. U svakom slučaju, odaberite neki naslov za čitanje te odmorite oči i mozak od ekrana.


4. Društvene igre



Bilo da ste na moru ili na kontinentu, nema ljepšeg od večeri na balkonu s dobrim društvom, finim pićem i zanimljivom društvenom igrom. Ja sam odabrala Jamb jer zauzima malo mjesta pa ga možemo ubaciti i u torbu za plažu, no izbor je velik i pronaći ćete nešto za sebe, sigurna sam.


5. Igračke za plažu



Ako ljetujete s djecom, ovo je "must have". Kantice, lopatice, kalupi, bageri i kamiončići. Na šljunčanoj ili pješčanoj plaži, zabava je zagarantirana.


6. Zanimljive bočice i čaše za ljetno osvježenje



Fini koktel ili svježe cijeđeni sok možete svakako popiti i iz obične čaše, ali ako imate neku ljetnu čašu s natpisom ili u obliku voća - još je malo ukusniji.


7. Šarene slamke



Mislim da se šarenim slamkama jednako vesele djeca (u sokiću) i odrasli (u ledenoj kavi/koktelu). Ili sam to samo ja? :) Bilo kako bilo, ove su baš simpatične i sigurno ćete ih koristiti i kada ljeto prođe.


8. Citronela svijeća protiv komaraca



Mislim da ovu zadnju stavku ne moram posebno objašnjavati. Bilo kakav boravak na otvorenom u večernjim satima jednostavno traži nešto protiv komaraca. Svijeće će uz miris koji tjera komarce, dodati i malo romantične atmosfere.


A što je vaš "must have" za ovo ljeto?


Matea


*post je nastao u suradnji s Offertissimom

bottom of page