top of page

20 Xmas DIYs 2.0

I evo ga, stiglo je. Najljepše doba u godini. Nadamo se da će ove godine biti posebno lijepo jer 2020. se ima za što iskupiti. S približavanjem adventa dolazi i moj, sad već tradicionalni, božićni projekt. Moram priznati da mu se jako veselim. Ovo je sadržaj koji obožavam raditi, ali isto tako uživam gledati vaše izvedbe nastale prema idejama iz mojih postova.


Ukoliko niste pratili moj rad prošlog adventa, preporučam vam da prije nego krenemo pogledate sve postove od prošle godine. Sigurno će vam se nešto svidjeti, a onda možemo krenuti na nove ideje.



Postove ću objavljivati svaki drugi dan. Krećem sutra, 15.11., a s projektom završavam 23.12. kako bih se u zadnjim danima adventa mogla posvetiti svojoj obitelji i pripremi za blagdane. Na društvenim mrežama ću, kao i prošle godine, koristiti #20xmasdiys i pozvati ću sve vas, koji ćete napraviti neki DIY po mojoj ideji, da na taj način označite svoje objave.


Prije nego počnemo, htjela bih još nešto reći. Uvijek se trudim predstaviti neke projekte koje baš i nisam viđala kod drugih blogera s našeg područja, no činjenica je da teško netko od nas može izmisliti nešto potpuno novo i neviđeno. Čak mi se nekad i učini da imam totalno novu ideju, no nakon pretrage Pinteresta vidim da je netko nešto slično već izradio. Zato želim naglasiti da su moji postovi inspirirani raznim stvarima - idejama s Pinteresta, dekoracijama koje sam vidjela u trgovinama/na televiziji ili nečim trećim, no izvedeni su na moj način. Budući da za pripremu ovog cijelog projekta treba puno vremena, svi moji projekti su već gotovi ili barem potpuno osmišljeni i ja zaista ne znam hoće li se nešto slično pojaviti na nekom drugom blogu ili profilu na društvenim mrežama u međuvremenu. Prošle godine sam zbog takve situacije odustala od jednog (gotovog) projekta i zamijenila ga novim. Ove godine sam ipak malo pametnija i neću to raditi. Želim uživati u ovom projektu, razmjeni ideja i iskustava sa svima vama koji volite moj sadržaj. Mislim da nas je 2020. barem naučila da se ne isplati brinuti oko takvih nebitnih stvari i zato će do kraja godine kod mene biti samo - "ho ho ho".


Jeste spremni? Ja jesam, ajmo!


Matea

bottom of page