top of page

Zimska i božićna potraga (FREE download)

Moja jesenska potraga je dobila tako lijepe reakcije, da sam odmah odlučila napraviti potragu za svako godišnje doba. Važnije od reakcija, za mene, je broj preuzimanja, jer to znači da ćete potragu zaista ispisati i provesti kvalitetno vrijeme sa svojim klincima. A upravo to je bila ideja iza ovih materijala i jako me veseli da ste materijale preuzimali u tolikom broju. Poseban pozdrav svim odgojiteljicama i učiteljicama koje su mi se javile i iskoristile materijale u svojim grupama/razredima.


S obzirom da nam je zima iza ugla, pripremila sam zimsku potragu. Ali ne samo to, već i, meni posebnu, božićnu potragu.Ja sam to ovako zamislila - zimska potraga je namijenjena za vanjsku aktivnost. Za šetnju kroz park, šumu, grad, tržnicu. Za šetnju kroz susjedstvo. I promatranje, uočavanje i prepoznavanje pojmova. Za druženje, bez distrakcija.


Božićna potraga je vezana uz pojmove koje ćete (većinom) pronalaziti unutra. U kući, u trgovačkom centru, kazalištu i slično.


Ne morate cijelu potragu "odraditi" odjednom. Uzmite si, promjerice, rok do Božića. I svaki put kada ste negdje s djecom, obraćajte pažnju što od pojmova vidite, pa možete kod kuće ispuniti listić ukoliko ga nemate sa sobom. Na taj način, zabava će duže trajati, a i izbjeći ćete razočaranje djece jer niste sve pronašli.


Samo mi se nemojte žaliti ako ne padne snijeg, da bar mogu utjecati na to - ali nemam takve veze. :)


Ovo je samo neka moja vizija, vi materijale preuzmite i koristite kako god vama odgovara. Važno je jedino da se svi zajedno dobro zabavite.

Ljudi, uživajte u ovome. Ovo je moj poklon vama i vašoj djeci!


Matea

1 Comment


Vau, kako zanimljiv način da provedete vrijeme sa svojim mališanima <3 super ideja, hvala na preuzimanju

Like
bottom of page