top of page

Zamatanje darova - buketići (15/20)

Kakvi ste s kupovinom darova? Na vrijeme ili u zadnji čas? Ja sam inače grozna, spremam se cijeli mjesec, a na kraju uvijek zadnji tjedan jurim jer mi nešto fali. No, ove godine je drugačije, ovoga puta ne želim zadnji tjedan pripreme za Božić provesti u strci, pa sam većinu već pripremila, najviše toga sam naručila online te mi je ostalo samo sve omotati i ukrasiti. Tko kaže da baš ništa dobro nije proizašlo iz ove godine?!


Ove godine sam pripremila samo dvije ideje za zamatanje darova, jedna je ona s kućicama koja vam se baš svidjela, a nadam se da će i ova današnja naći put pod nečije drvce. Ako se sjećate, prošle godine sam na darove crtala vazu i stavljala buntić cvijeća. Napravila sam i printable etikete, a taj post možete pogledati ovdje. Ove godine opet imam ideju sa cvijećem, no nešto drugačiju. Pogledajte u nastavku.


Buketići! Meni je ovo preslatko i vjerujem da će ovakvi darovi izvući osmijeh na lice i prije nego ih se otpakira. Nema tu nikakve velike mudrosti, vrlo je jednostavno ovo izraditi i treba vam svega par sitnica.


Za buketić će vam trebati malo cvijeća ili zelenila (pravog ili umjetnog, kako želite), četvrtasti komad papira i malo vrpce ili špage. Mali buntić cvijeća pri dnu stisnite špagom ili cvjećarskom žicom. Omotajte ga u papir i stisnite papir pri dnu. Zavežite špagom i napravite mašnu. Buketić ljepilom fiksirajte na već zamotani dar.
Za zamatanje buketića, ali i samih darova možete koristiti običan, smeđi papir. To je sigurna opcija s kojom ne možete pogriješiti. Ja sam se ovoga puta odlučila za nešto malo drugačije te sam kombinirala uzorke. Meni se rezultat sviđa, a nadam se i vama. ❤


Ostalo je još samo 5 postova, bližimo se kraju. Na društevnim mrežama koristimo #20xmasdiys, pridružite nam se.


Matea

留言


bottom of page