top of page

Vijenac u okviru

Polako nam se približava prosinac i nitko više ne može proturječiti da je vrijeme za razmišljanje o blagdanskim dekoracijama. A možda i više od razmišljanja, ako mene pitate.


Za danas sam vam osmislila jednu posebnu dekoraciju. Nešto što ćete svake godine s veseljem izvaditi iz spremišta jer nikada neće dosaditi i uvijek će biti elegantno i "trendy". Nadam se da ćete dijelite moje mišljenje i oduševljenje ovim projektićem.


Sav potrebni materijal sam, i ovoga puta, pronašla u Offertissimi. Imala sam ideju u glavi, ali kada sam ugledala ovaj zeleni okvir - sve se posložilo na mjesto.Trebati će vam:

  • okvir za slike bez stakla*

  • kuglice/ukrasi/perlice

  • ukrasna traka

  • vruće ljepilo/trenutno ljepilo

*ovo je idealan DIY ako imate okvir kojemu se rabilo staklo, a ako nemate - sigurna sam da ćete u Offertissimi pronaći nešto za sebe


Izrada je jako jednostavna i ne traje predugo. Ima svega par koraka koje trebate slijediti:


  1. S okvira skinite staklo i papir, te vratite stražnju stranu natrag u okvir.

  2. Pomoću nekog okruglog predmeta (tanjura ili posude) iscrtajte krug kako bi vaš vijenac bio pravilnog oblika. Prilagodite promjer kruga veličini okvira.

  3. Vrućim ljepilo fiksirajte prvo veće ukrase, a zatim rupe popunjavajte manjima. O vama ovisi koliko će bogat vijenac biti, odnosno koliko ćete ukrasa iskoristiti. Za manje ukrase i perlice mi je bilo lakše koristiti trenutno ljepilo.

  4. Napravite mašnu te ju zalijepite na vijenac.

Na slikama možete vidjeti kako je, korak po korak, nastajao vijenac.To je to. Nađite neki kutak koji će ovaj ukras uljepšati i uživajte u njemu, iz godine u godinu jer ovo nije ukras za jednu sezonu.
Do sljedećeg posta,

Matea


*post je nastao u suradnji s Offertissimom

bottom of page