top of page

Uskršnji vjenčić

Uskrs je pred vratima, a nemate još vjenčić?! Ne brinite, danas sam pripremila jednu brzinsku DIY ideju u suradnji s Offertissimom. Budući da ja zaista volim "uradi sam" projekte, nekad možda zakompliciram iste. Shvaćam da nemaju svi niti vremena niti iskustva niti materijala kao ja, koja to volim i koja se time već duže bavim. Zato je ovaj DIY za sve vas - zahtjeva minimalno materijala i minimalno vremena. Za volju se ipak morate pobrinuti sami, no nadam se da je imate. :)


Što će biti potrebno:

  • grane (važno je samo da su tanke i savitljive)

  • pisanice (striroporne ili plastične)

  • ukrasna traka

  • vruće ljepilo

  • žica ili špagaGrane pronađite u prirodi. Često bude po parkovima odbačenih grana nakon rezidbe.

Za sve ostalo uputite se u Offertissimu i među raskošnim uskršnjim asortimanom odaberite nešto po svom guštu.


Postupak izrade je jako jednostavan. Uz pomoć neke okrugle posude (lonac ili plastična posuda) složite vijenac od grana. Kada ste dobili formu koju želite, špagom ili žicom povežite grane. One koje ostanu viriti, isprepletite i zagurajte prema sredini vijenca.Vrućim ljepilom fiksirajte pisanice na vijenac. Ukoliko planirate staviti mašnu, ostavite mali prostor bez pisanice kako biste lakše vezali traku. Svežite mašnu i vaš vijenac je gotov. 
Dva su načina na koji bih ja koristila ovaj vijenac. Prvi je kao ukras na ulaznim vratima ili na zidu.Drugi je kao centralni ukras na blagovaonskom stolu. U tom slučaju bih u sredinu vijenca stavila nekoliko svijeća. U prethodnom postu sam vam pokazala kako ih sami možete oslikati.Koji način se vama više sviđa?


Do neke nove ideje,

Matea

Comentarios


bottom of page