top of page

Scandi na moj način

Odmah u naslovu sam morala reći "na moj način" budući da svi koji me neko vrijeme pratite znate da kod mene nema minimalizma, a samim time ni scandi decora. No, to nikako nije razlog zašto ja ne bih scandi elemente ukomponirala kako se meni sviđa.

S druge strane, vrlo je popularan upravo skandinavski stil u uređenju interijera te će oni koji ga vole zaista uživati u novoj Offertissima kolekciji.

Ovaj post je nastao u suradnji s Offertissimom te je njegov sadržaj sponzoriran.

Iz kolekcije sam uzela nekoliko zanimljivih polica i dekoracija te ću vam pokazati kako sam ih uklopila u svoj interijer. A na linku možete pogledati što je sve u ponudi, koje su cijene te u kojim se poslovnicama ovi proizvodi mogu pronaći.


Prvo ću vam pokazati ono što mi se najviše svidjelo - metalno ogledalo s policom. Odlučila sam ga staviti u predsoblje jer je ogledalce idealno za primjerice provjeriti frizuru prije izlaska iz stana, a na policu možete odlagati ključeve ili kao ja, staviti parfem kako ga nikada ne biste zaboravili.

Zatim imamo divnu zlatnu mrežu za fotografije ili porukice. Možete je fiksirati na zid ili samo postaviti na stol, a poslužiti će vam za izlaganje nekih dragih fotografija ili važnih poruka koje trebate imati pri ruci.

Vaza i posudice koje vidite na slikama su također iz Offertissime.

Odabrala sam i praktičnu metalnu policu koja se montira na vrata. Super će mi doći u kupaoni za odlaganje sitnica budući da mi tamo mjesta uvijek fali. Osim kupaone, možete je staviti u bilo koju prostoriju gdje vam treba dodatni prostor za odlaganje.

U kutak spavaće sobe sam odlučila staviti zidnu policu u kombinaciji metala i drveta. Svidio mi se njezin neobični oblik i mislim da se lijepo uklopila na ovaj prazni zid kod prozora.

Sitnice na njoj ću mijenjati, a zasad sam stavila svijetiljku i svijeću s natpisom (također iz Offertissime).

I za kraj, želim vam pokazati još i ovo zanimljivo ogledalo. Privremeno sam ga odložila na noćnom ormariću, no imam u glavi drugo mjesto za njega.


Nadam se da vam se svidio post te da sam vas inspirirala da (pre)uredite neki kutak u svom domu. Ipak je još (recimo) početak godine te će nam malo osvježenje prostora u kojem boravimo dobro doći.


Do sljedećeg posta,

Matea

bottom of page