top of page

Pom pom darovi (19/20)

Pet je dana do Božića, gotovo je s nekim velikim projektima, ali još jedna jednostavna ideja za dekoraciju darova bi mogla dobro doći. Ako pak, imate vremena i volje za neke veće projekte, svašta možete pronaći u prethodnim postovima.


Danas su na redu pom pomsi. Odmah da vam kažem, za par kuna ih možete naći u Offertissimi. A bilo ih je i u Kiku. Osim njih, trebati će vam samo jednobojni papir i ljepilo. I naravno, darovi koje treba zapakirati.


Dar zamotate u jednobojni papir i ljepilom (vrućim) lijepite pom pomse na papir. Možete birati istu boju ili napraviti šarenu kombinaciju, kako god vam se više sviđa.

A ako uzmete crni marker i crveni pom pom možete napraviti Rudolfa. Jedan od najslađih božićnih motiva koji svake godine provučem kroz dekoracije, a ako ste pratili moje insta storije, onda ste već vidjeli da sam izrađivala etikete na ovaj način.





Skroz jednostavno kako i priliči predzadnjem postu projekta #20xmasdiys. A za dva dana vam pišem jedan odličan recept. Ne za kolače, ali vjerujem da će vam se svidjeti čak i više od toga.


Matea

bottom of page