top of page

Plan obroka - BESPLATNO preuzimanje

Da vam budem iskrena, ideja da si složim ovaj obrazac za planiranje obroka je došla iz čiste frustracije. Frustrira me to što ne uspijevam uskladiti naše i bebine obroke, imam osjećaj da sam cijeli dan u kuhinji i u pospremanju iste, a opet mi često pojedemo nešto "na brzinu" jer stavim prioritet na bebine obroke i da oni budu izbalansirani kako treba. Uz to, grozno mi je to uopće napisati, ali mi stvarno bacamo puno hrane - često istekne rok nekih namirnica prije nego smo i otvorili, tome stvarno trebamo stati na kraj. Nije dobro ni za ekologiju, ni za naše financije.E, pa malac je sad već dovoljno velik da uz pametno planiranje ne moram kuhati posebno nama, a posebno njemu. Naglasak na PLANIRANJE.

Mislim da je vrijeme da počnemo planski odlaziti u kupovinu namirnica i da malo bolje organiziramo obroke. Prije nekog vremena sam si počela ispisivati ideje za obroke koje možemo jesti i mi i beba te mi je bio potreban ovakav obrazac za tjedno planiranje. A kad sam ga već napravila, šteta bi bila da ga ne podijelim i s vama.
A ne bi ja bila ja kada ne bi u sve ovo ubacila i mali DIY. S obzirom da mi je najzgodnije da planer stoji u kuhinji, mislila sam da bi bilo super kad bi ga mogla staviti na vrata hladnjaka. Kupila sam registrator/fascikl s kopčom za papire (TEDI, oko 4 eura) i sjetila se da imam magnetiće koji su nam ostali višak od vjenčanja. Vi ih, vjerojatno, nemate, pa vam to nije od neke koristi. :) Ali sigurna sam da možete negdje pronaći magnetiće (npr iz onih dječjih setova sa slovima i slično) te ih samo trebate ljepilom fiksirati za stražnju stranu fascikla. Ja sam koristila trenutno ljepilo i drži odlično.
Pa, to bi bilo to. Printajte, planirajte i javite kako vam se sviđa.


MateaComments


bottom of page