top of page

Ideja za zamatanje darova + printable etikete (10/20)

Evo nas na polovici #20xmasdiys projekta. <3 Za danas sam vam pripremila "gift tags" - etiketice koje si možete isprintati i njima ukrasiti darove te označiti za koga su. Uz to, imam i malo drugačiji prijedlog za zamatanje darova ako želite da baš vaši darovi budu najpoželjniji ispod drvca. Aha, da...na Djeda Mraza sam mislila.


Etikete sam dizajnirala da se mogu ispisati u crno/bijelom printu ili u boji, a preporučila bih vam da ih ispišete na malo debljem papiru. Ako nemate printer kod kuće, to nije razlog da odustanete od ove ideje. Kupite deblji papir (u Mulleru ima raznih boja) te odnesite u kopiraonu da vam to ispišu. Kod kuće izrežete etikete, probušite rupice (ili ih možete kvačicom pričvrstiti, čak i zalijepiti), zavežete špagu ili trakicu i to je to.



Ovdje preuzmite etikete za printanje:



A sad dolazimo do darova na koje ćete etikete staviti. Ja jako volim ovaj smeđi papir za zamatanje. On mi nekako dođe kao prazno platno s kojim se mogu igrati. Odlučila sam koristiti gipsofilu i eukaliptus kao dekoraciju za darove. Ideju s crtežom vaze sam našla na Pinterestu i morala sam je isprobati. Običnom olovkom iscrtajte vazu, ne mora biti precizno, vidite da je i moja malo kriva no svejedno izgleda baš simpatično. Napravite mali buketić od gipsofile ili nekog drugog zelenila/cvijeća po želji te ga vezicom stegnite i napravite mašnu. Vrućim ljepilom fiksirajte buketić "u vazu".



Druga ideja koju imam za vas je poprskani papir. Ovo možete napraviti prije ili nakon zamatanja. Ja sam radila nakon zamatanja te sam poprskala samo prednju stranu. Koristila sam bijelu lak boju i kist kojim sam u par poteza boju poprskala po papiru. Koristiti možete i tempere ili akrilnu boju, što god imate pri ruci. Zavezala sam trakicu oko darova, dodala grančicu eukaliptusa ili bunt gipsofile te pričvrstila etiketu. I to je sva mudrost.






Svake godine radim nekoliko ideja za omatanje darova, ali mislim da mi je ova najdraža do sad. Toliko lijepo idu zajedno da bi mogli stajati za ukras. Ako se slažete samnom, isprobajte i javite kako vam je ispalo. #20xmasdiys


Matea <3

Commentaires


bottom of page