top of page

DIY svijećnjak od praznih boca

Dugo me nije bilo, no neću se opravdavati već ću odmah krenuti s novim projektićem. Na Instagramu sam bila nešto aktivnija, tamo se blagdanska atmosfera već proširila pa bi bio red da i dijelić projekata objavim ovdje.
Danas sam pripremila jedan super jednostavni, a vrlo efektni DIY. Gotovo sam sigurna da sve potrebno za izradu imate kod kuće.


Materijali:


  • Prazne prozirne boce

  • Zelenilo

  • Svijeće

  • Voda

  • Dekoracija po želji


U praznu bocu ugurajte eukaliptus ili neko drugo zelenilo koje imate. Može to biti grančica bora, čempresa ili čak šipka s bobicama. U svakom slučaju, nešto što ćete bez problema naći u obližnjoj šumi ili parku.Kada ste stavili zelenilo u bocu, napunite je vodom. Sada trebate namjestiti svijeću. Ovisno o promjeru svijeće, možda ćete je morati malo suziti pri dnu pa bi sjela u grlo boce.
Da bi svijeća bila stabilnija, možete je malo (pri dnu) otopiti na vatri te onda umetnuti u bocu kako bi je otopljeni vosak fiksirao.


Za kraj je preostalo dodati trakicu ili neku drugu dekoraciju na grlo boce. Naravno, ako to želite.DIY svijećnjake možete koristiti na blagovaonskom stolu kao centralni ukras ili u nekom drugom kutku svog doma.


Kako vam se sviđa ova ideja?


MateaComments


bottom of page