top of page

DIY romantična visilica

Jedan upit me podsjetio na ovaj DIY post koji nisam prebacila sa starog bloga, pa eto ga i ovdje. Prije par godina sam od običnog sjenila za visilicu napravila cvjetnu romantičnu lampu. Jedno vrijeme je krasila moju sobu, no onda sam je poklonila svojoj nećakinji. U njezinu girly sobicu se puno bolje uklopila.

Ako vam se sviđa, pročitajte dalje kako je možete sami napraviti.

Ovo će vam biti potrebno od materijala. Sjenilo za visilicu sam već imala kod kuće, a možete ga nabaviti povoljno u trgovinama poput Emmezete, Ikee. Uzmite bijelo, što jednostavnije to bolje. Što se tiče cvijeća, kako vam ovaj cijeli DIY ne bi ispao preskup - kombinirajte skuplje cvijeće iz npr. Ikee, s onim jeftinijim iz trgovina poput Offertissime. U Offertissimi znam pronaći baš lijepog cvijeća po povoljnim cijenama. Ono što bih vam preporučila je da uzimate nježne, pastelne boje jer one izgledaju puno prirodnije. Vruće ljepilo je najbolje za ovakav projekt pa bih preporučila da koristite njega. A od kristala sa slike sam u konačnici odustala, nije bilo potrebe da ih se dodaje.

Postupak izrade je vrlo jednostavan. Cvijeću režite stabljike i vrućim ljepilom ga fiksirajte na obruč lampe. Prvo rasporedite veće cvjetove, a zatim punite praznine malim cvjetićima i listovima koje ste odrezali sa stabljike. I to je to, ne može jednostavnije.


Kako vam se sviđa?

Matea

Komentáře


bottom of page