top of page

DIY jastuk s natpisom


Već je veljača, odmorila sam od blagdanskih projekata i vrijeme je za prvi ovogodišnji DIY post.

Dugo već razmišljam o ovom malom projektu, no trebalo je kupiti boju za tekstil i nikako da realiziram ideju. Sve dok slučajno nisam pronašla marker za tekstil koji je cijeli ovaj postupak puno pojednostavio. Radi se o markeru namijenjenom za označavanje etiketa na odjeći, pronašla sam ga u Bauhuasu i mislim da mu je cijena bila nekih 20-ak kuna. Osim toga, trebati će vam još samo bijele jastučnice. Svoje sam kupila u Ikei.


Potrebno je dobro ispeglati jastučnicu te unutar nje umetnuti komad kartona kako bi vam lakše bilo pisati. Ispišite lagano tekst po želji, a zatim ga podebljajte po potrebi. I to je sve. Nikad jednostavniji DIY. Važno je da imate mirnu ruku, a ako niste sigurni da će vam dobro ispasti, možete si prvo lagano skicirati običnom olovkom.


Marker je otporan na pranje u perilici rublja i to čak do 90°. Ipak, preporučila bih da jastučnice perete na nižoj temperaturi jer bi boja mogla s vremenom izblijediti.

Ideje za natpise pronađite na Pinterestu, znate da je on nepresušan izvor inspiracije. A ako se odlučite napraviti ovaj DIY svakako mi se javite s fotkama.

Do sljedećeg posta,

Matea


Comentários


bottom of page