top of page

20 Xmas DIYs

20 blagdanskih postova. To je plan.Zamisao je objaviti post svaki drugi dan, a zadnji bi bio u nedjelju, 22.12. kako bih se nakon toga posvetila zadnjim pripremama i druženju s dragim mi ljudima. Svakako mislim da ćete do tada svi već odlučiti što ćete izrađivati i za što si trebate nabaviti materijal ili namirnice.

Dekoracije za dom, ideje za darove i savjeti za zamatanje, a naći će se tu i pokoji recept. Meni zvuči kao odličan plan i nadam se da ćete uživati u ovom projektu. Bit ću iskrena i reći da se malo bojim hoću li uspjeti u svom naumu, no dati ću sve od sebe.

Prvi post ide sutra, 14.11. Shvaćam da je to malo ranije nego inače i da vjerojatno niste još u blagdanskom raspoloženju, no moram vam dati dovoljno vremena da si nabavite materijal ako ćete mi se pridružiti u barem nekom kreativnom projektu. To je ono čemu se nadam, da vam poslužim kao inspiracija i da vas potaknem da izradite neku od mojih ideja. Komentirajte, šaljite poruke ako vam nešto nije jasno i svakako mi se javite ako izradite nešto prema mojim savjetima. I da ne zaboravim, koristite #20xmasdiys na društvenim mrežama kako bih sve vaše objave mogla popratiti.Pa ajmo se pripremiti za najljepše doba godine!


Do sutra,

Matea <3

Comentarios


bottom of page